Muntah & Keluar darah sikit pada kemaluan

hai mommy , ada tak yang morning sickness then muntah² at the same time when u muntah perut awak tertekan sbb muntah tu x kluarkan apa2 then berdarah sikit pada panties 😌#firstmom

3 Các câu trả lời

Saya pun muntah2 tp xde la sampai keluar darah dkt vagina. Better consult doc, sbb kita xtahu apa jd dlm perut ni waktu nk muntah tu sbb bnyk organ tertarik nk keluar kn muntah 😅

2y trước

ok awak esok sye jmp dctor kbtulan kena scan jntung , hrp tak ade apa berlaku

Sis week ke berapa, kalau awal 4@5w ke mngkin darah implantasi, tapi kalau darah still ada better sis g klinik,

2y trước

Kena jmpa dktr sis

Tiada pengalaman. Jumpa doktor ya jika berdarah ni

2y trước

tq awak