Pengalaman bersalin anak besar secara normal

Hai mommy. Ada tak sape2 yg bersalin anak dia 3.3kg and above secara normal. Blh tak share tips mcm mne dpt lahir secara normal. Contoh mcm kerap berjalan ke, byk buat squat ke? Sy anak kedua ni sangkut gdm. Risau anak bsr and xdpt nk lahir normal. Anak first berat 2.9 kg je jadi mudah time bersalin. Anak kedua ni jadi nervous sikit. Skrg dh 37 weeks berat baby 3kg. Risau baby makin bsr and tak dpt nk lahir normal.

34 Các câu trả lời

sy baru 28 week 1 hari n sy pon gdm alaaaa tkot nye baby besar😩

saya bru melahirkn baby 3.43 gdm gak alhamdullilah normal

Jgn angkt pnggung msa meneram..kena pndai jga nfas

takde tips 😆 ank berat 3.8kg beranak normal