scan kali pertama

Hai mommies❤sy nak tahu week ke berapa sesuai scan baby selepas dpt tahu pregant?skrg sy 5 week 3 hari

15 Các câu trả lời

awal lg.scN mase 13 weeks

8weeks +

Ats org sis..sy cdgkan 10w ke atas..tgu sbulan lg..tp dlm ms tu jgk awk jg diri baik2,jg mkn mnum,byk rehat jgn buat kerja berat n jgn lupa mkn vit prgnt tu je..doa byk2 nti scan dh trus nmpk bby..sy scan 11weeks bru nmpk baby dlm kntung..sblm tu scan tiap 2 minggu nmpk kntung shj..rs upset jgk..lpsni dh xnk scan awal lg..pgjran spy xnk diri depress lg awal prgnt😁

8w ke atas

Bila2 pn xpe scan.. tp klw awl mgkin x brpa jelas lg