baby breech

Hai mommies..sy dh 36weeks,td g kk scan baby..dr ckp masih breech..apa yg perlu sy bt ?

1 Trả lời

Banyak kan bersujud sis. Saya 37 weeks, baby breech. Baru siap buat ecv, tak berjaya 😀 doktor proceed untuk czer minggu depan. Tapi masih lagi berharap untuk beranak normal. Nurse suruh banyak bersujud, 7 kali tawaf sejadah setiap subuh dan isyak ikut lawan arah jam. Solat sunat. Solat taubat setiap kali sebelum tidur. Tu tips yang dia bagi tadi

5y trước

Tq sis