Pakaian mengandung

Hai mommies. Skrg sy dah 6 bulan, perut pun dah besar.. seluar pun dah tak muat. Nak tny, kat mana mommies beli seluar pregnant yg selesa ye? Kalau boleh tak nak yg slim fit.. terseksa rasa 😅 Thank you mommies #firstmom #ingintahu #Baju

8 Các câu trả lời

dlm aeon,yg scarlet.. kain lembut bru2 ni beli sedpnya pakai.. selesa perut smua..

summerglitz dekat shoppee ada banyak seluar loose & baju pregnant loose 😇😇

Saya banyak pakai abaya and jubah jubah jee. Malas nak berseluar 😂

saya pakai baju plus size je.. ngan palazzo pants 😅

beli dari carousell pun ok kalau x kisah 2nd hand. murah²

Beli d shopee summerglitz murah sikit

kat tiktok, or dln aeon