Anak berak hijau

Hai mommies...sesiapa kat sini anak berak hijau? Anak Sy lepas cucuk 3 bulan dia berak hijau....setiap hari ...mcm mana nak buat ye? Kesian dgn anak....hampir 2-3 kali tukar pampers...

3 Các câu trả lời

Confirm bukan sebab kena cucuk. Breast feed kena kuning tapi boleh tukar warna sebab Pemakanan ibu. Formula, memang hijau je.

Anak sy msuk 4 bulan, fm kdg2 berak hijau jugak esp lps sembelit.. Mmg hijau.. Tp kalo susu tinggi zat besi pun mmg akan hijau

semak semula pemakan awk kalau bby fully bf