Waktu tidur newborn

Hai mommies! Saya nak tanya, kalau baby newborn (bwh 2 bulan) normal ke kalau kurang tido? Mcm anak saya, siang dia tido pastu dlm pukul 4 ptg sampai 12 mlm mcmtu dia mesti berjaga. Dia menguap tp dia seboleh2 tahan mata 😅 Tapi malam waktu saya tido, dia tido je alhamdulillah takde masalah. Saya patut risau ke part dia tak cukup tido tu? Kalau dia kurang tido dia lambat membesar kan? #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

Tidur adalah salah satu proses tumbesarannya. kena pastikan suasana tempat tidurnya tu utk latih dia tidur. https://my.theasianparent.com/jadual-tidur-bayi