Nursing bra

Hai mommies,nx tnya nursing bra apa yg best ya?saya 1st mom jd xde pengalaman lg beli nursing bra jd ibu ii yg dah ada pengalaman bleh share x brand/jenis nursing bra yg best and x sakit bila pakai🌹🌹terima kasih sudi bantu#pleasehelp #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy pun 1st time mom tp mmg pakai nursing bra sblum kahwin lagi. yg best selesa dan mesra poket tu yg tgh viral kt tiktok. bg sy yg tu selesa gila even utk plus size mcm sy

1y trước

Boleh share link, saya nak beli jugak

Saya pakai Pierre Cardin dengan BMAMA. Memang selesa.

1y trước

Ya🥰 Maternity bra saya guna Pierre Cardin. Nursing bra saya guna BMAMA. Memang selesa dan mudah untuk menyusu. Sampai sekarang anak dah 1year++ still pakai lagi.