14 weeks , gdm

Hai mommies..nak tanya kalau bacaan gula 9.4 kena admit hospital ke? harini baru lepas minum gula.. dan nurse cakap saya sangkut gdm..esok dh kena jmpa nurse balik..cuma nak tahu kena admit terus ke nanti?#ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

Takdela. Cuma kena pantau buat BSP saja. Admit tu bila nk bsalin nanti, possibly xboleh lebih dari due date

2y trước

Klu gdm insulin yg admit xsilapnya. Klu on diet / ubat...sy rasa tak ada.