Breast pump

Hai mommies Nak tanya breast pump yang mnaa okay ye? Sebab mostly nengok mahal sangat. Saya nak cari Yang jenis charge and jenis bulat. Ada tahu tak jenama apa yang okay?

7 Các câu trả lời

For me pump ni bagus kalau kita pilih sesuai dngn size nipple kita. And tengok suction tu kuat mcm mana. Saya pakai pump bearmom handsfree mmg terbaik . Tau tau je dah penuh. And sound mmg x kuat sesuai untuk siapa yg bekerja. Saya beli pun sbb nak masuk office dh pastu hujung2 husb suruh resign dah pump tu jadi perkasam sbb dah jadi housewife baby df je lah. Tapi mahal jugak lah pump ni one side je dh rm300+

Saya anak firts dulu xtau nak beli mcam mana , saya beli 2jenis 1 yg elektrik ,1 lagi yg dia sedut sendri tu mcam silikon saya tekap je dah penuh 1botol hrga pon 8ringgit mcam tu dkat shopee murah ,tapi Klw nak lagi ok sis pgi ke kedai trus..nanti diorang boleh terangkan & boleh try dulu yg mana ok dgn sis

jenama xmempengaruhi bagus or tidak sesebuah BP tu. cuma sblm tny BP mana yg sesuai. kena ada info ni dlu - jenis breast (papaya, round, etc) - size nipple (utk cari corong yg sesuai) - jenis nipple (normal, inverted, etc) only then you can ask for an opinion.

Untuk beli breastpump, better ke kedai breastpump utk dapatkan konsultasi percuma macam Pump On The Go. Banyak info berguna dapat nanti

Saya beli brand mafababe dekat lazada. Murah and boleh selit dlm bra. Senang buat kerja sambil pump ☺️

Cuba brand ashlee

jollybee