kuning baby

hai mommies..ada yg tau cara nk turunkan kuning baby? sye kesian dngn biras, kuning baby dia tiap hari meningkat smpai 236?

18 Các câu trả lời

Bg cukup susu x? Kalau cukup, mgmin breast feeding jaundice

5y trước

ckup cuma baby x berak sngt

Past ikan bbykuat menyusu.....😉

Bli susu kambing fresh

5y trước

Tapi kene masak yea seelok yea..

Sy bru2 nii baby kena kuning juga 1st cek 199.. sy kci minum susu kambing beli d famasi karihome nama dia syukur setiap kali cek turun bnyak...

5y trước

Baby yg minum sis..

Tgk tanya doktor imelda malam ni channel 123 astro ria pukul 9 malam. Dia akan kupas pasal topic kuning.

Ibu menyusu kena jaga makan..jangan ambil jamu atau ubat pecah darah..elakkan pengambilan halia yg berlebihan..kerap menyusu..sy kurang susu badan so campur dgn susu formula..kuning cpt turun..coz baby kuat kencing & berak