Stress menjelang kelahiran

Hai mommies,ada tak yg mengandung anak ke dua atau ke 3 atau selebihnya.saya sangat stress semasa mengandung anak ke 3 ni.saya penat nak uruskan anak2 semasa siang ,suami kerja.saya penat sgt bila dah masuk 9 bulan ni.rasa badan lesu tapi tak boleh nak rehat,nak tidur pun tak lelap walaupun sgt mengantuk dan letih.anak2 kacau tidur,ada ja hal anak2 buat ,saya tak dapat nak berehat dan tidur.. ni saya rasa tegang sgt leher ,rasa sakit kepala. tension stress sgt

1 Trả lời

Sabar ya mommy. Kesian awk penat. Sy faham tambah kalau anak kecik2 lg. Bincang dgn husband kalau awk surirumah, minta cari penjaga separuh hari pun jadi lah buat awk rehat kejap.