Baby November 2022

Hai mommies,ada tak yang sama due november ni nnti

58 Các câu trả lời

sepatotnya sy due november..tp da gugur bulan 5 ary tu..xde rezeki sy..tp alhamduillah..Allah bg nikmat preggy lgi.. kali ni due sy bulan 3 tahun dpn.. doakan sy semua agar menjadi kali ni ..sy xsbar nk beli brg baby..tp..kndungan bru masuk 4 bulan mcm terlalu awal nk beli brg baby..jd sy xbeli lagi..sy nk tngu kandungan masuk 6 bulan or 7 bulan bru beli.. 🥰🥰🥰

2y trước

wahh thniah. xpa nnti blh beli msa kndgn 7 bln ..

Saya EDD klinik luar 27/11. KK sekejap 25/11 sekejap 26/11. Tapi mudah2an bany keluar sihat ngam2 27/11 serentak hari lahir ayahnya jadi itulah hadiah daripada saya untuk hari jadi ayahnya😝

2y trước

saya pun kejap 27/11 kejap 25/11 🤣 tapi doc tak ubah pun tarikh kt buku tetap 25/11 cuma masa scan tu baby kecik sikit

1 /11/2022 😃..nthla smpai tak 1hrbln sbb ank2 sblum ni awal 1 ke 2minggu dr due date.😅

Sya 10/11 edd yg kk bagi Klu swasta 21/11 X thu mna yg betul sbb sya haid x tratur

sy 7 nov, tp ade kemungkinan serah diri awal sbb baby besar n sy gdm on dc

due 2/11.. firasat kata beranak awl... mngkin xsmpai bln 11😅

Sy 17/11 .. take care mommies 🤗

2y trước

Samaaaaaalah 🥰

InsyaAllah 22.11 tp hrp kuar sebelum due😍

due date 20/11 tp diawalkan sbb ad gdm 6/11

Edd : 11/11

2y trước

sama.....sy pon 11.11