Perut Kembung

Hai mommies....ada tak pregnant Perut rasa kembung....dah mkn pon rasa angin lg...bole share cmna nak hilangkan angin...selain sapu minyak...

2 Các câu trả lời

Sy awl preggy dlu sbulan perut kembung.. Sapu mnyk angn je yg bt lega sikit..perut dh kenyg pn still kmbung siang mlm😢.. Sis try jgn mkn sebarangn tkt lg kembung... Mcm sy dlu x boleh mkn asam cnfm lg kmbungg.sis cuba jga mkn ye

sebelum rasa perut kembung tu ada tak makan apa apa yang berangin. sebab bila tengah preggy ni, ada makanan yang boleh buat badan kita berangin. nak hilangkan angin tu, kena muntah je. insyaAllah lega..