Perut cramp

Hai mommies2, saya nk tanya. Mommies ada tk pngalaman perut rsa kram mcm nk period? Tpi tk mngeras pun. Btw saya dh 37weeks

2 Các câu trả lời

mungkin contraction palsu kot kalau x kerap ,kalau makin kerap ddk mengiring kiri kanan tk hilang means contraction betul ..sbb 37weeks bby dh kira matang

2mo trước

Maybe false contraction kot yg sya rsa ni sbb dia tk regular.

sy ad rsa tp mgkin false contraction sj.. duk pujuk2 bby je ni suruh keluar.. sy 37w 5d..

2mo trước

Haa, baby msh tk puas bermain kt dalam perut ni 😂