Susu botol/susu formula

Hai mommies2, saya mahu tanya, kenapa ya baby mual masa baru hisap puting botol susu ? Mual lps tu muntah.

2 Các câu trả lời

kalau baby sy. puting keras dia taknak. sy beli fiffy. lembut. tp puting newborn pun medium flow. bby asik muntah je lepas minum. lani sy tukar brand PUPICI. Alhamdulillah bby tak ada tersedak. tak muntah slalu. kalau muntah pun sikit je, tu pun sbb dia tertido masa menyusu. sy order dlm shopee. kat kedai kotabharu tak ada brand ni.

kalau baby fully bf maybe sebab dia tak biasa.