Dah bersalin atau belum ?

hai mommies².. ada ka siapa d cni da bslin 36 weeks 5 days ? sy da ada tnda lendir & drh² merah jmbu kelmarin pg & td pg.. braxton hicks msih main².. due date 22/1/23..🤭 bby da excited nk jumpa..🥰 doakan smoga ursn sy d permudahkn utk bsalin normal Aamiin🤲😀 dan sy doakn mommies² jgk d permudahkn sgla ursn..Aamiin🥰🤲

8 Các câu trả lời

Belum.. edd sy 30/1/22 tp kerap mengeras dh..perut pun sakit² dh.. xleh jln sbb celah peha sakit sgt..baby pun dh kerap turun laluan.. sy kerap berak jgk.. agaknya dh nk keluar jgk cuma dia tgu tahun baru kot.. hehe..apa pun tahniah sis.. selamat berpantang..

2y trước

amiin3.. terima kasih

Alhamdulillah da slmt mlahirkan td jm9 pg.. normal 2.8 kg bby boy🥰 36 weeks 6 days💗 sy doakn smua d permudahkn ursn brsalin . Aamiin🤲🥰

2y trước

klu 37 weeks depend berat & ksihatan ank sis.. bby sy 2.8kg xda apa² mslh lahir scra normal, Alhamdulillah pg jm8 pg lhir, jm5 ptg sy dpt kluar hospital dgn bby🥰

Saya due 23/1/23. Belum lagi rasa nk bersalin. Tapi kdg2 bawah pelvic mcm rasa false contraction. Doakan saya dipermudahkan untuk bersalin. Nervous and excited for my first baby 👶

2y trước

semoga sis d permudahkn sgla ursn..Aamiin🤲🥰 kuatkn semangat ❣️

wahh.. due sama la awk.. tpi ni pn dh kerap2 sgt sakit kt bwah.. pastu dh rasa sakit2 kt celah peha .. hrap2 smpai laa due.. sikit lagi brg baby nk beli 😅

Sama due date kita sis . Saya tiada lagi keluar tanda tanda , cuma perut kerap mengeras + cirit birit .

2y trước

bila dh strt cirit birit tu kna aware dh..slah satu tnda nk brslin.sy smgu nk brslin msti akn crit birit.3 kali prgy mmg gitu la tnda nye.hihi..smga dipermudahkan sis

Allhamduillah semoga bulat kelancaran bersalin nanti untuk saya ,, di permudahkan dan selamat hngga hari nanti

belom. belom ada tanda2. baby nk smbut tahun baru. hee. 1st baby bersalin masa 38w2d.

Maaf bertanya. Adakah baby 36w 5d dikira matang?