baby jarang tendang

Hai mommies yg berpengalaman. Nak tanya normal ke minggu ke 35 ni baby asyik mengeras je. Tendang dh jarang, cuma kuat mengeras je. Berapa hari ni stress jugak sbb risaukan baby dlm perut. #firstbaby #1stimemom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Normal sis sbb baby semakin membesar dan ruang pun kurang skrg. Make sure sis kira juga tendangan baby, kalau x better sis jumpa doctor OG for further clarification. Be positive ya.

sy skg 34mggu.. gerakan baby dh berkurangan skg.. sblm² ni kuat aktif,msk je 34mggu dh berkurangan.. mngeras Tu kerap la..