First baby

Hai mommies. Sy skrg preg 16weeks. Tp perut macam xpreg, kecik je😅 risau kekadang sbb fikir baby xmembesar. Nk tnya mommies semua, normal ke mcm tu? N kalau normal, berapa weeks bru boleh nmpk perut? Maaf bertanya, xtau sebab anak first 🙏😊

2 Các câu trả lời

Sama. Saya pun tgh pregnant anak pertama perut kecik je mcm tak mengandung. Dah 24 minggu baru lah nampak perut sikit 😂

3y trước

oh yeke sis. hehe baikk. insecure kdg2 gi kk tgok org lain bawak perut😅 Tq sis. Semoga dipermudahkan urusan sis dgn baby 🥰

Normal sis. Anak pertama pulak tu kan 😁

3y trước

❤️