Tahi mata baby

Hai mommies, sy nak tnya baby sy 5bulan kalau mata dia sebelah kiri selalu berair dan bnyk keluar tahi mata .. ada kah ini normal ? Sebelum kluar simptom mata dia mcm tu , dia ada selesema sikit .. boleh bagi pendapat tak mommies ? #firstmom #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

1 Trả lời

Mungkin sebab selsema (hidung sumbat etc...). Macam baby saya selsema bangun pagi penuh taik mata. Rajin spray sterimar, lepas spray sedut hingus guna nasal aspirator. mata tu boleh guna kloraxin.