Baby kerap berak

Hai mommies.. Sy first mom nk tnye klu bby 1bln lebih kerap berak normal ke.. Lps mnyusu terus berak.. Najis plk berlendir n smlm ade mcm ketul drh sikit sja.. Sblum ni 2-3x shri je berak..najis pn ok.. Shri dua ni je tiba2 jd gitu.. Sy mmg nkgi klinik lps ni cuma tnye jgk sini if ade mommies yg sama pengalaman mcm sy. Baby sy full susu frmula ..xsenang hati fikir anak gitu.. Dia sihat je cuma najis nye mcm tu n kerap berak

1 Trả lời

anak saya pun macamtu waktu 1 bulan lebih….kerap berak dalam sehari tu and ada darah sikit..anak saya campur bf dengan susu formula…dekat seminggu macamtu and dia okay je tak nangis..lepastu saya tukar susu formula tu..saya bagi susu yang lactose free..baru okay berak tak kerap and tk darah dahh….ataupun sis boleh pergi klinik tanya