Bersalin HKL

Hai mommies smuaa Siapa ada pengalaman latest bersalin kt HKL? Boleh share? Tqq 🧡#ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya baru bersalin 8.8.22 lepas di HKL. Emergency cser.. Alhamdulillah selamat semuanya. Layanan staff bagus dan tempat pun selesa walaupun wad kelas ke3. Tunggu wad 1st class penuh sampai discaj tak dpt tp saya ok je rezeki takat tu.

2y trước

Saya kena sebelum masuk OT. Husb tak kena pun masa nak masuk wad. Tp utk kes beranak normal masuk ke LR tu saya tak pasti husb kena ke tak.

mudahan dpt jawapan.. jika tak dpt jawapan,call HKL ya utk prosedur terkini. 😊