bleeding ?

hai mommies smua , saya delay period 5 hari dan buat upt double line tapi tak pergi klinik lagi , saya pernah keguguran adakah ini bleeding ? saya trauma perluka saya pergi klinik ? atau ini implantation bleeding? ikut apps kandungan 4weeks+#ingintahu

bleeding ?
4 Các câu trả lời

Mcam sy pinkish2 setitik je.. nurse kk kata implantasi. Gi scan dh nmpk janin, doc kata uri rendah so dpat ubat kuatkan rahim

Saya pun macam sis juga. Trauma lepas gugur haritu.bila mengandung kalini jadi stress sendiri 😭

2y trước

kan.. jadi risau lagi2 saya mengandung sebulan selepas gugur kdg nak kencing pegi toilet pun takut sbb bnyk gerak asl kencing check pantyliner..

Normal je.. mcm sy .. dia keluar sekali tu je pastu dah xde dahh

jumpa dr