Keluar cecair coklat/darah

Hai mommies smua. Saya baru 33weeks harini tapi bhgian ari2 saya sakit dan ada keluar cecair coklat@darah saya pun takpasti sbb tak nampak sangat warna kt seluar dlm. Apa perlu saya buat ya? #Buntu #SeriusTanya

5 Các câu trả lời

masa scan bby ok tak,uri kt atas ke,sy hri tu kluar darah jgk coklat merah hitam,uri trun sikit kat bawah..skg dh ok,gi brurut dgn bidan .

sama lah Bru 33 week 1 day..baby mengeras 20-15 minit...perlu ke hus ke tak..

7mo trước

Ni braxton hicks sis..

terus ke hospital sis..jgn ragu2

Terus ke hospital sis.

terus ke hospital..