Anxiety ...

Hai mommies, siape kt sini ade pengalaman anxiety mse pregnant? Sy start anxiety mse tu tk tau prgnt. Mmg perasaannye tk tenang je , risau tk tentu arah. Sy pon pelik knpe sy mcm tu. Sblom prgnt mmg ade anxiety tp skjp je, tkde laa berhari2, rse mcm diri sy da sebati ngn perasaan tu. Lps tau prgnt tu baru laa sy tau knpe, mungkin sbb sy prgnt jd anxiety tu jd mkin terok ye? Skrg sy prngt 22 weeks. Sblom nie rse mcm anxiety tu ade kurang sikit. Tp nie mcm nk jadi balik. Normal ke anxiety tu dtg²? Mmg susah nak hilang ke? 😭

2 Các câu trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb tidak pnh mngalaminya .puan dh jmpe doc n bncng bgaimana cr tuk mengatasinya jika berlaku?mg dpmudahkannsegalanya..aamiin

Nk tau, awk dh bsalin ke ye.. skrg sy de prasaan anxiety tu.. ade tips x..

3y trước

sy da bersalin. lepas bersalin anxiety tu mmg akan slow2 hilang. cume tulaa mse pregnant kne cube kawal