Nie salah satu alahan mengandung ke ?

Hai mommies. Siapa prnah kene mcm nie masa pregnant ? #pleaseshare ape mommies buat ? Prgi klinik dpt ubat je ya ? Injection dpt ke ? #firstmom #9wpregnant

Nie salah satu alahan mengandung ke ?
1 Trả lời

Sebelum2 ni pernah kena tak ? Biasanya ni orang panggil gegata. Macam kalau cuaca sejuk ke, naik gegata ni. Awk ada rasa gatal2 ke macam mana ?

8mo trước

Mungkin pembawakan time preggy rasanya. Selagi tak gatal2 ke ape takpe la kot kan. In shaa Allah semuanya baik2 je 🤲🏻🤲🏻