Confuse

Hai mommies. Siapa pernah alami first chek +ve, selang seminggu dua check balik jdi -ve. . blh share ape?

2 Các câu trả lời

Sy, last 2 week check positive , then after 1 week sy ada bleeding sikit, pegi hospital doctor check upt positive, and diagnosed threatened miscarriage , doctor advised rehat.then yesterday check result jd negative.Pegi clinic scan doctor ckp rahim langsung x tnda2 pregnant. N maybe dh gugur. Now im confused 😐. Sbb takut dia blm kluar smua. Just bleeding sikit.

ya sya pn sma jga tu

5y trước

Ya Allah scary nya dgr..knp jadi cmtu ya ..sebernya pregnant ke x 😥😥 sy pulak jadi takot nk test upt ni ..sb mngu lpas sy cek positive .