Pendarahan pada awal kehamilan.

Hai, mommies! Siapa di sini pernah mengalami pendarahan pada awal kehamilan? Mengikut kiraan apps ini, usia kandungan saya baru 7 minggu. Saya belum buka buku pink lagi. Adakah ini tanda awal keguguran?

Pendarahan pada awal kehamilan.
23 Các câu trả lời

saya pn kerap blaku pendarahan..spoting msa usia kndungan 5minggu ke 12minggu.. mmg xleh keja berat.. kita tu larat jer tpi kndungan sensitif..nk bwak keta utk tekan brek pn xleh dktor ckp wlupn keta auto..dok tekan brek tu..xblh

Saya awal awal dulu pun ada bleeding. Terus pergi cek kat klinik. Then doc kata threatened miscarriage so dia bagi ubat kuatkan rahim (duphaston) and dia suruh rehat (bedrest) dlm 2 3 hari.

Sis p hospital sis...bahaya klau biar...sy just share sbb sy pernah bleeding....normal klau kita xalami sakit perut,sakit perut mcm segugut...sy spotting n bleeding dri 4minggu hgga 13mggu

4y trước

Betul tu sis.. 😊👍

pendarahan diawal kehamilan adalah normal.. Tapi kalau berserta dengan sakit perut (sengugut) atau darah yang banyak.. better pergi hospital..

Tu dh mcm nk ggur je sis..tp klu xad ap2 alhamdulillah..lg baek trus g hsptal je sis sbb tgk mcm dh kua ktulan drah tu..smoga bby sis xad ap2 ye..

macam mana pula dgn sy? 2 hari lepas ad keluar ketulan ni sj bila sy cuci,ketulan darah melekat dgn ketulan putih ni sj yg keluar

macam saya sis kandungan pertama keluar darah macamni keguguran , better gi hospital cepat 😢

Baik pergi hospital.. Saya dulu Ada pendarah..Dan sakit sengugut.. Esoknya keguguran...

Better terus pergi hspital sis. . Bahaya. Saya pernah alami. . Sebulan yg lepas. .

2y trước

sy pn dh alami bln 6 2022..bby dh xde dh pn..sempat btahan 2bln je

Maaf yer, darah ni macam tak normal sis. Maksud sy bukan darah awal kehamilan..