Ingin tahu.

Hai mommies semua..sy ada terbaca 1 artikel tentang kehamilan..menjadi tanda tanya pada diri sy yg masih blm ada pengalaman ttng kandungan.. Pertanyaan sy,mcm mn kandungan yg dh 12 minggu blh meninggal..faktor pemakanan or rutin seharian ye..terima kasih..maaf kalo pertanyaan sy blh mnguris perasaan mommies yg pernh lalui nya..

1 Trả lời

doktor kata sebab benih tu mmg dh ade masalah.. thats whyy x blh bertahan dan selalu ade masalah.. pemakanan xde kena mngena sgt..

4y trước

Owhh yeke..bkn sbb pemakanan jgk laa ye..tq mom😊