Berat tidak naik.

Hai mommies semuaa, nak tanya, saya dh masuk 4 bulan iaitu 16 minggu tpi berat saya tak naik naik. Maintain jer. Adakah ini normal? Selera makan saya kurang and saya still loya walaupun dh 4 bulan. Risau juga berat tak naik. #seriusnanya #firstmom

14 Các câu trả lời

kita sama sis. dh 16 minggu pun berat maintain je, tk naik2. sy makan pun tetap berat nya mcm tu, risau juga 😅

9mo trước

kannn, risau ke baby je sebenarnye

normal je.. sy bukan Naik.. xnak sebab mabuk.. Lepas habis mabuk.. Naik jugak . 2 kg .. 1kg ahaahha

sy pun berat badan x naik .. tapi berat baby ok ..

kannnnn susah betul