Gerak baby

Hai mommies semua 🥰 Saya nak tnya ada ke dkt sini yg 27weeks dh start kira gerak baby ? Mcm saya nurse dh start suruh kira . Ni bru hri ke 2 , tgah risau sbb belum cukup 10 gerak dia 🥺 Normal ke ye mommies semua ? Saya bru anak first , hope mommies semua boleh share pengalaman utk kongsi ❤️

2 Các câu trả lời

Klau blum ckup 10kli gerak, and lpas dri jam 9pm kena pgi hospital, pling normal full gerakan 10kli tu biasa pkul 4,5,6