Air ketuban leaking

Hai mommies semua. Saya nak tanya macam mana kita nak tau kalau air ketuban kita leaking? Air tu akan mengalir sikit2 sampai seluar basah ke? Sebab kalau pecah air ketuban dia terus keluar banyak kan? Ni kalau dia keluar sikit2 macam leaking. Sesiapa ada pengalaman boleh share tak? #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

Dh brp week skrg ni? Klu sikit2 cuba pkai pad & monitor dlu. Dan fyi air ketuban should be xde bau. Klu pad masih basah, possibly leaking.

2y trước

Allah, moga semuanya dipermudahkan ya. Pujuk bby sekali ☺️