Bersalin awal

Hai mommies semua. Saya nak tanya ada ke yang ada experience bersalin awal? Maksud saya bersalin before 37w or before due date. And baby kena tahan lama ke? Sekarang saya dah 35w5d. Takut pulak kalau terbersalin before 37w or before due date tu.

1 Trả lời

sy 3 org ank lahir 36 week..xkne thn sbb sume ank chat xde mslh..sorg berat 2.65kg..sorg 2.3kg n sorg 2.85kg..y ank lhir 2.3kg tu pn xde mslh n blh blk cume jge kt umh lbh siket sbb die kcik..doc psn xleh bg sejuk..cium n xleh dkt ngn org selsema batuk.3 org lg ank bersalin 37 week..sy xpernah bersalin lbh dr 37 week n ikut due

2y trước

wc😉