Tips Naikkan Selera Makan

Hai mommies semua ☺️ saya dah 27 weeks pregnant, dan lately ni selera makan sangat kurang. Ada tak tips dari mommies semua untuk tingkatkan selera makan?

1 Trả lời

saya dlu mcm tu jgk, tp dktr kata normal sbb mgkn fktr cuaca, baby. saya dlu lgsg xde selera nk makan nasi. sy suka makan kerepek, biskut je. dktr psn, xpe tp kalau xde selera makan tp jgn lgsg xmakan. mkn dlm quantity seket tp kerap. makan buah kurma, kekacang mcm gajus tu.