demam vs breastfeed

hai mommies semua. saya baru je semalam ada masalah sakit tekak batuk dan hari ni rasa seperti selesema. masalahnya saya ni menyusu badan. nak tanya la ada kaitan tak dengan susu badan sy kalau baby turut sama demam? baby baru je 20 hari. thanks mommies #iburisau #firstchild

2 Các câu trả lời

xd msala pn sis . asl kn sis xcium bby . xbtok kt bby . dn paling penting hingus sis tu harus la sis brsih kn ati2 . klau bole sblm pgg bby pstikn tgn cuci dlu brsih2 . tu je sis .

5y trước

okay baik sis. tq ye

Teruskan breastfeeding. Sebab susu ibu Ada imun untuk baby walaupun mummy demam. Jangan cium baby, pakai mask