Beg hospital

Hai mommies semua.. nak tanya,barang apa ye yg perlu dibawa ke hospital musim pkp nie? #First_Baby

1 Trả lời

bawa bju ibu utk blik dr hospital nanti sbb dlm hosptal ibu pakai bju yg disediakan bju baby tu agak la dlm 3 4 helai bju n sluar pnjg bby kne ada risau sjuk pampers bwk lebih bedung baby bawak mnuman 3 in 1,air masak..n biskut utk kunyap2... stoking ibu dompet,ic smua yg brg pnting letak dlm 1 bag yg mudh utk diambil tp duit jgn bwak byk sgt(mnelah tau kot2 mmerlukn) handfon n cas...bawak ler nt kot ada apa2 nk bg tau suami senang tp jgn bkk volume kuat2 nt mnganggu org lain... (ini ap yg sy tgk spupu2 sy bwk)

3y trước

ok terima kasih