persediaan ke hospital.

hai mommies semua. nak kena prepare apa untuk dibawa ke hospital? saya search google, macam banyak je benda nak kena bawa 😅. semoga boleh membantu ye mommies 😘. #firstbaby #30weeks

1 Trả lời

baju baby siang dan malam bedung selimut sapu tangan sarung tangan topi minyak telon barut tisu basah pempers bawak lebih untuk mom baju t-shirt kain batik Spender bawak lebih bra bawak lebih tuala kecik pad bawak lebih surat khabar untuk balut pad power bank surah Yassin kecik tudung sarung barang mandian minyak panas bantal ikut keperluan sendiri tuala mandi untuk makanan bawak tarmos isi air panas air mineral besar roti atau biskut cawan sudu