Salam Perkenalan.

Hai mommies semua! Dalam group ni semua dah selamat melahirkan ke? 🥰 Saya moderator birth club 2022 dan saya akan cuba jawab soalan mommies semua 😚 To be honest, sy tak mampu nak jawab sangat soalan time mommies pregnant sebab sy tak pernah ada alahan mahupun sakit untuk bersalin 😂 dua2 saya dipaksa bersalin dan berakhir dgn emergency czer.

11 Các câu trả lời

due 28/10 tp dah bsalin pada 22/9...usia kandungan 35week...skrg dah 14 hari dlm pantang

saya due esok 5/10 tpi belum ada tanda apa2 lg just mengeras and sakit bhagian bawah jer

Alhamdulillah saya dh selamat bersalin 15/9 awal dri due 18/9 sebab gdm on diet

alhamdulillah saya dh selamat bersalin 39wks.. 26/9 hritu baby girl..due 4/10

masih menanti si comel keluar 😇 8/10 ni due

sy dh bersalin 5/9/22, awal dr due 16/9/22

Saya da selamat bersalin.18 hari🫶🏻

alhamdulillah dah 23hari berpantang

tengah tnggu hari due 15/10

Daa alhmdulillah 5/9 aritu