Minum air gula

Hai mommies semua, ada tips tak minum air gula dengan keadaan kita tgh mual2 awal pregnant ni?🫠 risau la rasanya esok nak minum. Sebab masa first pregnant pon ada bad memory time minum aie gula tu🥹cer share pengalaman korang

4 Các câu trả lời

minum perisa Oren sejuk2 tak muntah pun lagi sedap dan Nak lagi 😁🤭

2t trước

Call KK, tanya boleh tak nak bawak air gula sendiri beli dkt farmasi. KK saya boleh, mostly kawan2 dekat KK lain pun boleh. Barikel flavour orange tu sekali teguk je saya habiskan 😂 walaupun normally tak minum manis. Alhamdulillah tak mual