Minyak telon untuk baby bakal lahir dan utk mommy pantang

Hai mommies , saya tgh survey minyak utk baby tp bnyk sgt choices d pasaran .. boleh mommies suggest minyak yg okey utk baby bakal lahir dan brpa yang perlu ada utk digunakan ? Dan minyak yg sesuai utk ibu pantang ? #pleasehelp #firstbaby Terima Kasih

3 Các câu trả lời

Minyak aromaterapi aow mr therapy memang best guna. Tak panas dan bau wangi lavender. Ank sulung sy guna dri baby smpai skrg umur 4y. Nanti nk guna utk ank kedua pula. Mak2 pon boleh guna.

Minyak herbanika best utk ibu..utk baby sy prefer yuyi je.😅

minyak telon this one sangat recommended