1st prenancy

Hai Mommies. Saya skrang 7w2d. Masa 1st scan time tu kandungan baru 4w6d and doktor kata bru nmpk kantung masa tu and kantung xsolid bulat. Doktor suruh repeat scan 10/11. Normal ke kalau 7w xde alahan apa selain dri pening? Adakah prengancy ni menjadi?

2 Các câu trả lời

kebiasaan doktor minta buat lg scan setelah 2 minggu utk tengok tumbesaran kandungan. Tiada alahan waktu itu normal bg sebahagian ibu. lain kandungan lain pengalaman. Nak tau jadi ke tak, tengok lg 2 minggu. Buat sementara ni, elakkan stress, be happy, jaga sihat, syukur dgn kehamilan, makan supplemen yg dibekalkan doktor, foa supaya kehamilan yg selamat.

11mo trước

sama

Sy preg 6mggu xde alahan..cuma kerap ngntuk je..jgn stress ye banyakkan rehat..

11mo trước

Sama mcm sy asyik lapar n mkn tido je🤭In sya Allah xde pape..