CARSEAT BABY

Hai mommies . Saya pregnant anak kedua baru 12w. Anak sulung 1y5m. Time saya bersalin anak kedua nanti dia dah nak masuk 2y. Adakah saya perlu sediakan 2 carseat utk dua orang anak saya nanti ye? Atau anak sulung saya dah tak perlukan carseat dh nanti bila adik dia dah lahir? Mohon bantuan ye 🤗 sebab ada org nak bagi carseat, tapi saya takut tak perlu pun. Thank you mommies ✨

3 Các câu trả lời

Car seat sangatlah penting untuk keselamatan anak kita. Undang2 Malaysia mewajibkan penggunaan car seat untuk kanak2 yang mempunyai ketinggian 135cm ke bawah.