Perut rasa mencucuk 14w

Hai mommies, saya pregnant 14w 3d. Lately perut saya selalu mencucuk2 mcm org masuk angin tu, adkh normal siatuasi mcm tu? Skrg dh 14w kalau baring terlentang terasa betul tekanan dlm perut tu ye, selesa mengiring juga. Sbbtu tu ke ibu prgnant selalu mengiring? Hehe #bantujawab #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

ya makin besar perut nanti baring terlentang akan rasa susah bernafas sikit. saya lah macam tu. mencucuk tu boleh jadi memang masuk angin, boleh jadi RLP.

3d trước

Oo faham so normal je la kan rasa mcm tu… risau juga… tq sis 🥰