Preg 17 weeks

Hai mommies.. saya nk tanya normal ke sakit bahagian bawah masa buang air kecil dlm keadaan cangkung..? Bile kencing or buang air besar mesti sakit..risau jgk sbb kerap kencing n sakit part situ.. .#pleasehelp #firstbaby thank youu❤️

1 Trả lời

Hai. Masa hamil saya tak buang air kecil atau besar dalam keadaan cangkung. Mungkin ia bagi pressure bila mommy cangkung. Plus nanti makin sarat bila buang air kaki pula tak larat nak mencangkung ✌🏻