tips lebatkan rambut semula

hai mommies… saya nak tanya .. serum apa yang mommy diluar sana pakai untuk elakkan rambut gugur and lebatkan balik rambut .. sbb skrg saya stress rambut saya bnyak gugur skrg and makin tipis 😩 harap dapat membantu saya 🤍

2 Các câu trả lời

3mo trước

terima kasih bg tips

Pkai himalaya shampoo sya pon gugur pkai shampoo himalaya jer setakat ni lau gugur☺️