Keluar spotting awal kehamilan

Hai mommies. Saya nak tanya sbb saya nak kepastian pasal spotting awal kehamilan. Saya buat research pasal spotting ni katanya kebiasaan 1-3 hari akan keluar. Saya nak tahu antara 1-3 hari tu keluarnya banyak mana? Sbb saya baru tahu saya pregnant, semalam check upt naik double tak berapa terang sgt T line dia. Harini je Pagi sampai petang saya pakai 2 pantyliner tapi masa tukar yg first panty tu tak full 1 panty pon. Just half panty and color dia cair sangat like brownish ke pink mcm tu. Mommies rasa normal ke spotting saya ni?

2 Các câu trả lời

Kalau awl2 kehamilan, ade spotting tu mybe spotting penempelan..tp klau nk lbih confirm baik cek dgn Dr..apepon bnykkn bedrest spnjng awl kehamiln

Kena banyak rehat & jgn stress. Sy spotting 5hari. Skrg alhamdulilah dah takde. Makan je ubat kuatkan rahim.