Tanda baby dh masuk laluan?

hai mommies, saya dh 34weeks. nak tanya ape tanda2 baby dh masuk laluan yg mommies hadapi? and selalunya dh rasa start dr weeks berapa?

2 Các câu trả lời

36w masuk laluan. Klu pnglmn sy masa checkup dktr/misi akn scan then dia tekan sikit dkt perut . Sy pun xtahu bby dh turun sbb xde rasa apa.

sy anak first skrg dah 38w .. sy tak tahu baby masuk laluan .. masa cakeup doc n nurse tekan² bagitau ..baby dh masuk laluan .