Sakit pinggang dan cramp perut

Hai mommies, saya dah 19 weeks,baru ni rasa sakit sangat pinggang dan cramp perut sblh kanan.. baring semua xkena,lega kalau mengiring je #ingintahu #newmom #bantujawab

2 Các câu trả lời

sy pun 19mggu mggu nie,, simptom yg sama jga sis. skit piggang dn cramp belah kanan.. xtw knp.. tp bby gerak smua ok..

5mo trước

awak makan okay ke? aktiviti harian terganggu? smlm x tahan sgt saya makan je panadol sbb nk kena kerja 🥲