Tidur meniarap atas tilam

Hai mommies. Saya dah 11weeks, tapi sakit belikat laaaa. Boleh tak ek tidur meniarap atas tilam? Nak bagi lega sakit belikat je. Tak selesa langsung baring mcm biasa 😭

2 Các câu trả lời

11weeks kecik lg. boleh je tidur meniarap asalkan awak selesa. bila perut dh besar auto tk selesa tidur meniarap. unless laki awak lobangkan tilan bahagian perut. baru boleh tidur meniarap 🤭 11weeks ok je nk tidur meniarap

Perut awal2 xrasa lagi.. nnt dah makin membesar automatic kite yg x selesa kalau meniarap…