Naik bas awal pregnant

Hai mommies, saya baru masuk 4 weeks (first pregnant) boleh ke kalau nak naik bas daripada johor - selangor? Dan saya ada masalah mabuk bila naik kenderaan utk perjalanan jauh. Sebelum dapat tahu pregnant saya selalu makan ubat tahan mabuk sebelum perjalanan jauh

1 Trả lời

kalau rasa takde alahan teruk boleh je. makan juga ubat tahan muntah yg bersesuaian utk pregnancy. bawa makanan, bantal ke apa utk bg selesa. plastik pun jgn lupa kot la termuntah jgk